Voorleesbundels

9789021672182_fcovr.jpg

Oktober 2014 – ‘Het kaasmuisje’, een kort verhaal over Daan en zijn vriendjes bij die BSO, die samen een muisje redden van poes Mauw en juf Aicha. Verschijnt in de voorleesbundel Het grote voorleesboek voor rond de 5 jaar van uitgeverij Ploegsma, dat in oktober 2014 uitkomt.


vdi9789021672366November 2013 – ‘Het kerstdiner’ is het verhaal van Boris die liever gamet dan zijn moeder helpt met het kerstdiner. Als zijn moeder ziek en wel op weg is naar de winkel voor de boodschappen, ontdekt Boris dat zij het boodschappenlijstje is vergeten. Laat hij zijn game in de steek en helpt Boris zijn moeder of kiest hij voor de overwinning die hem bijna niet meer kan ontgaan? ‘Het kerstdiner’, een verhaal voor 10+ met illustraties van Juliette de Wit, is opgenomen in de bundel Kerstverhalen van uitgeverij Ploegsma.


 

Juni 2013 – ‘Raceauto!’, een nieuw kort verhaal over Pim die een ijsje kan winnen als zijn kant van de auto schoner is dan die van zijn pappa. Pappa wacht een grote verrassing… Verschenen in de voorleesbundel Papa is een held! – vrolijk voorleesboek voor vaders van Ploegsma Kinder- & Jeugdboeken.


Februari 2013 – ‘De erwtjes van Epke’, een verhaal over Epke die doperwtjes echt heel erg vies vindt. Zijn moeder is streng: geen erwtjes, geen vla. En vla is toch wel Epkes favoriete toetje. Verschenen in Het pi-pa-peuterboek – Het grote voorleesboek voor peuters van Ploegsma Kinder- & Jeugdboeken.


Mei 2012 – ‘Opa is de weg kwijt’, een lief verhaal over Pilou en haar opa die de ziekte van Alzheimer heeft. Het verhaal staat in Het grote opa- en omaboek – vrolijk voorleesboek voor kleinkinderen van Ploegsma Kinder- & Jeugdboeken.


September 2010 – ‘De koekjesdief’, een verhaal over Ties, die zijn koekjes niet met zijn zus Pleun wil delen. Het verhaal is opgenomen in de bundel Ridders, dino’s en piraten – Het grote voorleesboek voor stoere jongens van Ploegsma Kinder- & Jeugdboeken.

Alle voorleesboeken zijn onder andere te koop in de webwinkel van Ploegsma Kinder- & Jeugdboeken. Klik op de titel van het boek en je wordt doorgestuurd naar die winkel. Natuurlijk zijn ze ook in de boekwinkel verkrijgbaar of via online-winkels.

Advertentie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s